За нас

Снимка с екипа
Заповядайте в света на вкусната пица

Повече от  30 вида пици с тънко и хрупкаво тесто, над 20 вкусно приготвени салати, богато разнообразие от запеканки и аламинути, различни видове паста и лазаня. Това присъства в 18-годишната кулинарна история на веригa пицарии „Селена”. Менюто е селектирано по вкуса на клиентите, богато и разнообразно, отсято през годините, за да остане най-доброто. 

Веднъж попаднали в заведенията, не пропускайте да опитате няколко пици, превърнали се в емблемата на „Селена”.  Сред най-поръчваните  е „Ел мафиозо” – апетитни резени луканка, шунка, топено сирене, пресни домати, маслини и кашкавал, както и „Густозо”, „Веритас”  и, разбира се, „Селена”. Блатът на всяка пица е полят с уникален доматен сос, приготвен по специална рецепта. Пицарията държи на качеството, затова продуктите винаги са пресни и добре подбрани. Запазена марка са различните видове пърленки, като най-новото попълнение тук е ароматно хлебче, запечено със сушени домати, маслини и риган.

Добрата новина за почитателите на пицата, но и на здравословното хранене е, че всичко може да се направи с пълнозърнесто тесто. Предлага се и богато меню от ястия със свинско и пилешко месо. Всяка хапка е по- вкусна в компанията на добре подбрана листа с бели и червени вина и ледено студена бира. А през горещите летни дни можете да се разхладите с различни видове сладоледени торти и фрешове. Пицариите предлагат и старателно приготвени десерти –  крем карамел по оригинална рецепта и домашна торта, обляна с течен шоколад. Обслужването е бързо, обстановката е уютна, а пиците са с уникален вкус. Клиентите могат да направят поръчката според предпочитанията си, да изберат сами продуктите, сосовете и подправките.
 

Бързо обслужване, качествена храна и ниски цени

Доставки по домовете от 10 до 4 часа

Свежи предложения от пици, талиатели, запеканка и лазаня със спанак

Веригата разполага с три заведения в града. Първата пицария отваря врати на 1 декември 1997 година на ул. „Ген. Георги  Попов” в кв. „Левски”. След нея следва пицарията в комплекс „Евросити” в кв. „Възраждане”, ул. „Венета Славчева”, бл. 2. Последното и най-ново попълнение в семейството на „Селена” е в модерния комплекс „Вива”, а точният адрес е „Димитър Икономов” 21. Заведението разполага с две просторни зали и с външна част за летните месеци. Подходящо е за семейни и приятелски празненства, както и за бизнес срещи. „Селена Вива” е с интересен интериорен дизайн, където едновременно може да направиш най-пищното тържество, но и да се усамотиш.

От 1999г. веригата предлага и храна до дома и офиса. В района на града цената за доставка е 1,50 лв., за „Св. св. Константин и Елена” – 2,50 лв., за „Златни пясъци” – 3,50лв. Приемат се и поръчки за кв. „Галата” – 2,50 лв., село Тополи и град Аксаково – 1,50 лв.