Как да поръчам ?

За да поръчате е необходимо да си харесате вкусотии за хапване от менюто. Добавете ги в количката чрез натискане на бутона под тях. Когато сте готови с избора си горе вляво се намира вашата количка. Отидете в нея - попълнете своя адрес и данни за контакт и изпратете. Бързо и лесно, а вашата поръчка вече се готви от ресторанта.

Необходимо ли е да се регистрирам? Мога ли да се регистрирам с Facebook/Google +?

Не е необходимо да се регистрирате. Можете да направите вашата поръчка без регистрация. Ако си направите регистрация ще можете да поръчвате по-бързо и по-лесно, понеже вашите данни и адрес ще бъдат запаметени.

Може да си създадете акаунт чрез социални мрежи. Необходимо е да изберете вашият Facebook или Google+ акаунт и системата автоматично ще ви създаде акаунт. След това е необходимо само да попълните своят адрес и телефон при изпращане на поръчката.

Какво е предимството да поръчвам по интернет ?

Системата Ви дава визуална представа за предлаганите ястия, актуални цени и калкулира общата сума на поръчката.

Кой ще ми донесе храната ?

Доставките се извършват по куриер на пицария "Селена" с фирмен автомобил.

Как и кога се извършва плащането ?

Поръчките се заплащат на доставчика, в брой, при получаване на всички поръчани ястия, напитки и прибори.

По-скъпо ли е когато поръчвам по интернет ?

Цените на предлаганите артикули и необходимите им опаковки са еднакви с тези на съответното заведение и фактът, че поръчвате по интернет, не оскъпява с нищо Вашата поръчка.

В кои райони се извършват доставки ?

Пицария "Селена" извършва доставки във всички райони на гр. Варна и курортните комплекси. В района на гр. Варна доставката е 2.00 лв. За квартал "Галата" – 3.00 лв., курортен комплекс "Златни пясъци" – 4.00 лв., за курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" – 3.00 лв., за село Тополи и град Аксаково доставката е на стойност 2.00 лв.

За колко време се изпълнява поръчката ?

Времето за изпълнение на поръчките варира от 30 до 40 минути за гр. Варна и от 40 до 60 минути за комплексите.

До колко часа работи пицария "Селена" онлайн?

Работното време за доставки по интернет е от 10.00 до 02.00 часа.

Сигурно ли е, че поръчката ми ще бъде изпълнена ?

Поръчката Ви ще бъде изпълнена. Операторът ще се свърже с вас, ако има някаква неточност. Ако не Ви се обади в рамките на 3 минути от подаване на заявката, можете да бъдете сигурни, че поръчката Ви ще бъде изпълнена.

Мога ли да направя поръчка за по-късен час ?

Да, възможно е. Системата Ви дава възможност да избирате час на доставка, съобразен с работното време на заведението.

Мога ли да коригирам поръчката си ?

Поръчката може да се коригира. Системата Ви дава възможност да изтривате вече избрани продукти от заявката си. Когато обаче натиснете бутон “ПОРЪЧАЙ” и след това “ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА” - промени не са възможни. Когато сте активирали бутон “ПОРЪЧАЙ”, но все още не сте потвърдили поръчката, корекции все още са възможни. Единственият начин да анулирате вече потвърдена поръчка е да позвъните на телефоните на пицарията. Това трябва да стане в рамките на 3 минути от подаването на заявката.

Мога ли да добавям допълнителни продукти към ястията ?

Системата Ви осигурява тази възможност. Във Вашата поръчка срещу всеки избран продукт има бутонче “ДОБАВКИ”, което води към меню с възможните добавки за избраното ястие.

Къде мога да напиша някои специфични уточнения, които искам да се направят с избраните от мен ястия ?

Във вашата поръчка срещу всеки избран продукт има бутонче “ДОБАВКИ”, което Ви води към прозорец, който съдържа в долния си край и поле “УТОЧНЕНИЯ”, в което може да впишете вашите изисквания или уточнения.

Относно въпроси по интернет поръчки - тел.: 052/ 300 323